Připomínky k obsahu adresujte na evza.s@atlas.cz
Fotky_108.jpg
Nechte si zasílat novinky přímo do Vaší emailové schránky

Líbí se Vám tyto stránky?

Ano, líbí (35 | 61%)

Organizační pokyny

Cvičební den: sobota

Časový plán:

StopyVětšinou od 7:00 – 7:30, předběžné informace o tom kdy a kde proběhnou se podávají nejpozději v pátek večer hromadným e-mailem, možná telefonická dohoda s výcvikářem, nutné potvrzení účasti. (Stopuje se nejčastěji na Chloumku pod vysílačem na trávě, poli nebo v lese, občas u cvičáku podle stavu porostu.)
Poslušnost:  Výcvik přibližně od 9:00 hodin na cvičišti.
Obrany: Od 10:00 při dostatečném počtu zájemců, možný časový posun kvůli počasí. (Cena je 100 Kč za lekci - dvě kola.)

Časy a místa jsou upřesňovány každý týden e-mailem. Je povinností členů odpovědět na e-mail do pátečního dopoledne, zda přijde nebo ne, aby se mohl výcvik organizovat.

Členství v ZKO: Uchazeče přijímá členská schůze po roce čekatelství.
Poplatky:
členové - 900 Kč ročně
členové studenti a důchodci - 600 Kč ročně
čekatelé - 100 Kč jednorázově + 900 Kč ročně
čekatelé studenti a důchodci - 100 Kč jednorázově + 600 Kč ročně
Při přihlášení čekatele během roku se platí jednorázový poplatek celý a poměrná část ročního poplatku podle doby zbývající do konce kalendářního roku.

Brigády
Povinností každého člena i čekatele Základní kynologické organizace je odpracovat 10 brigádnických hodin ročně (důchodci a děti 5). Členové se musí aktivně snažit se dohodnout s výborem ZKO na potřebných pracích a iniciativně činnost navrhovat. Pokud někdo nemá splněné brigádnické hodiny je povinen na závěrečné členské schůzi uhradit za každou neodpracovanou hodinu 150 Kč do pokladny ZKO. V případě neschopnosti brigádnické hodiny ze zdravotních důvodů odpracovat bude přihlédnuto výborem k této skutečnosti a členovi poměrná část povinných hodin za dobu této zdravotní indispozice odpuštěna.

K výcviku budete kromě nadšení potřebovat:
Začátečník: psa, pevné vodítko, stahovací jednořadý řetízkový obojek, 10m šňůru (vodítko), hračky, míčky, pamlsky
Pokročilý psovod: k výše uvedenému ještě široký obojek nebo postroj na obrany, stopovací vodítko nebo jinou 10m šňůru s karabinou, cedulku na stopy, předměty na stopy, aportovací činku (0,65kg, později 1kg).
Name
Or visit this link or this one