Připomínky k obsahu adresujte na evza.s@atlas.cz
Fotky_108.jpg
Nechte si zasílat novinky přímo do Vaší emailové schránky

Líbí se Vám tyto stránky?

Ano, líbí (40 | 63%)

Organizační pokyny

Stránky ZKO jsou přesunuty na adresu:

Cvičební den: sobota, středa, po dohodě a podle možností výcvikářů a figuranta může být výcvik i ve všední den nebo v neděli.

Časový plán:

StopyVětšinou od 7:00 - 7:30, předběžné informace o tom kdy a kde proběhnou se podávají nejpozději v pátek večer hromadným e-mailem, možná telefonická dohoda s výcvikářem, nutné potvrzení účasti. (Stopuje se nejčastěji na Chloumku pod vysílačem na trávě, poli nebo v lese, občas u cvičáku podle stavu porostu.)
Poslušnost:  Výcvik přibližně od 9:00 hodin na cvičišti.
Obrany: Podle rozpisu v záložce "obrany".

Časy a místa jsou upřesňovány každý týden e-mailem nebo na skupinovém WhatsAppu. Je povinností člena odpovědět na e-mail nebo zprávou do pátečního dopoledne, zda přijde nebo ne, aby se mohl výcvik organizovat.

Členství v ZKO: Uchazeče může členská schůze po roce hostování přijmout za člena.
Poplatky:
členové - 1500 Kč ročně
členové studenti a důchodci - 1000 Kč ročně
hosté (čekatelé) - 1000 Kč ročně
Host (čekatel) může být po roce přijat členskou schůzí za řádného člena ČKS (pokud bude chtít), pak zaplatí jednorázový poplatek 400 Kč (za průkazku).

Kdo by chtěl navštěvovat cvičiště jen dočasně (socializace, základní výchova a výcvik štěněte), uhradí při návštěvě jednorázový příspěvek 50 Kč.

Členové jiných ZKO při tréninku na našem cvičáku také uhradí drobný jednorázový příspěvek 30 Kč.

Brigády
Povinností každého člena i hosta (čekatele) Základní kynologické organizace je odpracovat 10 brigádnických hodin ročně (důchodci a děti 5 hodin). Členové i hosté se musí aktivně snažit dohodnout se s výborem ZKO na potřebných pracích a iniciativně činnost navrhovat. Pokud někdo nemá splněné brigádnické hodiny, je povinen na závěrečné členské schůzi uhradit za každou neodpracovanou hodinu 150 Kč do pokladny ZKO. V případě neschopnosti odpracovat brigádnické hodiny ze zdravotních důvodů, bude přihlédnuto výborem k této skutečnosti a členovi nebo hostovi bude poměrná část povinných hodin za dobu této zdravotní indispozice odpuštěna.

K výcviku budete kromě nadšení potřebovat:
Začátečník: psa, pevné vodítko, stahovací jednořadý řetízkový obojek, 10m šňůru (vodítko), hračky, míčky, pamlsky.
Pokročilý psovod: k výše uvedenému ještě široký obojek nebo postroj na obrany, stopovací vodítko nebo jinou 10m šňůru s karabinou, cedulku na stopy, předměty na stopy, aportovací činku (0,65kg, později 1kg).
Je možnost využívat na cvičišti kotec pro psa.
Velký (možnost celoročního ubytování) za 1000 Kč ročně, krátkodobě za 100 Kč měsíčně.
Malý (vhodný pouze jako odkládací ve výcvikové dny) za 300 Kč ročně.
Name
Or visit this link or this one