Připomínky k obsahu adresujte na evza.s@atlas.cz
Fotky_108.jpg
Nechte si zasílat novinky přímo do Vaší emailové schránky

Líbí se Vám tyto stránky?

Ano, líbí (33 | 62%)

Organizační pokyny

Cvičební den: sobota

časový plán:

Stopynejčastěji od 7:00, předběžné informace o tom kdy a kde proběhnou, se podávají nejpozději v pátek večer hromadným e-mailem, možná telefonická dohoda s výcvikářem, nutné potvrzení účasti. (stopuje se nejčastěji na Chloumku pod vysílačem na trávě, poli nebo v lese, občas u cvičáku - podle stavu porostu)
Poslušnost:  výcvik přibližně od 9:00 hodin na cvičišti
Obrany: od 10:00 při dostatečném počtu zájemců, možný časový posun kvůli počasí (cena - 100 Kč za lekci - dvě kola)

Časy a místa jsou upřesňovány každý týden e-mailem.

Členství v ZKO: uchazeče přijímá členská schůze po roce čekatelství
Poplatky:
členové - 900 Kč ročně
členové studenti a důchodci - 600 Kč ročně
čekatelé - 100 Kč jednorázově + 900 Kč ročně
čekatelé studenti a důchodci - 100 Kč jednorázově + 600 Kč ročně
Při přijetí čekatele během roku se platí jednorázový poplatek celý a poměrná část ročního poplatku podle doby zbývající do konce kalendářního roku.

Brigády
Povinností každého člena i čekatele Základní kynologické organizace je odpracovat 10 brigádnických hodin ročně. Členové se musí aktivně snažit se dohodnout s výborem ZKO na potřebných pracích a iniciativně činnost navrhovat. Pokud někdo nemá splněné brigádnické hodiny je povinen na závěrečné členské schůzi uhradit za každou neodpracovanou hodinu 150 Kč do pokladny ZKO. V případě neschopnosti brigádnické hodiny ze zdravotních důvodů odpracovat bude přihlédnuto výborem k této skutečnosti a členovi poměrná část povinných hodin za dobu této zdravotní indispozice odpuštěna.

K výcviku budete kromě nadšení potřebovat:
Začátečník: psa, pevné vodítko, stahovací jednořadý řetízkový obojek, 10m šňůru (vodítko), hračky, míčky, pamlsky
Pokročilý psovod: k výše uvedenému ještě široký obojek nebo postroj na obrany, stopovací vodítko nebo jinou 10m šňůru s karabinou, cedulku na stopy, předměty na stopy, aportovací činku (0,65kg, později 1kg)
Name
Or visit this link or this one